دل نوشته

خاطراتی از این زندگی که شوخی بیش نیست

دل نوشته

خاطراتی از این زندگی که شوخی بیش نیست

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۶ ثبت شده است

با سلامی گرم خدمت تمامی خوانندگان عزیز به وبلاگ اینجانب خوش آمدید.

سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید.

اولین کلاس تکنولوژی های ارتباطی در سال جدید در یک روز زیبای بهاری با حال و هوای عید آغاز شد.

در بدو ورود به کلاس مشاهده کردم که کلاس مملوء از جمعیت سحر خیز می باشد که سر کلاس حاضر شده بودند جایی برای نشستن مشاهده نمی شد و بایستی صندلی ای از کلاس دیگر می آوردم تا بتونم در کلاس بنشیم پس از فراز و نشیب های زیادی بالاخره موفق شدم تا سر کلاس حاضر شوم.

استاد مشغول آموزشتایب 10 انگشتی به دانشجویان بودند و موارد جدیدی را گوش زد می کردند. و در آخر فرمودند برای هفته ی آینده تمرین داشته باشیم.

در ادامه درباره پادکست صحبت کردندتصمیم براین شد تا به گروه های چهار نفره تقسیم شویم و هفته ی آینده اسمی گروه هارا به استاد بدهیم و هر فرد پادکست 15 دقیقه ای باید بسازد.

در ادامه استاد به تدریس وان نوت پرداختند که برای من بسیار گنگ بود ولی قابلیت های جالبی داشت و برایم بسیار جالب به نظر می رسید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ فروردين ۹۶ ، ۰۸:۳۹
mohammad hosein zandi yekta

شبکه های جم بدون در نظر گرفتن تفاوت‌های فرهنگی میان ایرانیان و ترک‌ها به سرعت سراغ اینگونه فیلم ها رفتند. سریال‌هایی که توانستند دل فارس‌زبان‌ها را هم مانند عرب زبان‌ها بربایند، به گونه‌ای که بسیاری از خانواده‌ها وقت خود را با زمان پخش سریال‌های ترکی تنظیم می‌کنند و نمی‌خواهند حتی یک قسمت آن را از دست بدهند.

ترکیه در  سیاست رسانه‌ای خود برای احیای یاد امپراتوری عثمانی، دست به ساخت فیلم پرهزینه‌ای چون «فاتح ۱۴۵۳» و سریال جنجالی «صدسال محتشم» یا «حریم شاه» زده  که در آن به فتوحات عثمانی‌ها و کشورگشایی حاکمان عثمانی اشاره و در بسیاری از کشور‌ها با واکنش‌های منفی روبه‌رو شد.

شاید در تعاریف رسمی، ما ترکیه را کشوری اسلامی بدانیم اما به طور مسلم ترکیه کشوری لائیک است یا حداقل لائیک‌ها در آن از قدرت و نفوذ خوبی برخوردارند و فیلم هایی که بر اساس تفکر لائیک‌ها ساخته می‌شود نه به لحاظ ساختار و نه به لحاظ محتوا هیچ‌گونه همخوانی با فرهنگ مردم ایران ندارد.


به نظر می‌رسد تب سریال‌های ترکیه‌ای با اینکه فراگیر است اما زمان زیادی طول نخواهد کشید و به زودی فروکش خواهد کرد.

شبکه جم با تأسیس در سال 1386 فعالیت خود را آغاز نمود که این شروع با تقویت روابط با فارسی وان و عوامل این شبکه مصادف می شود تا آن جا که یک منبع موثق و نزدیک به شبکه جم تی وی اعلام کرد شماری از کسانی که در شبکه فارسی وان فعالیت می کردند برای امکان سفر به ایران به شبکه جم تی وی پیوسته اند و مدیر این شبکه به این نیروها قول داده است که امکان تردد آنها به داخل کشور را فراهم می کند.

این منبع افزود که یکی از این افراد بنام سارا رهبری که سابقاً مسئول خرید سریال و هماهنگی انها برای دوبله در شبکه فارسی وان بوده است اینک همزمان در هر دو شبکه مشغول فعالیت می باشد.

بنابر دلائلی نامعلوم سارا رهبری به عنوان یکی از عناصر تأثیرگذار و کلیدی در این شبکه اخراج می شود و شاید همین امر جرقه ای می شود تا شعله بر اندام اختلافات این دو شبکه بیافتد.

از منظر اقتصادی سود کلانی برای شبکه های جم به همراه داشته است به دلیل اینکه با استقبال زیادی از مخاطبان ایرانی به همراه بوده است و از سوی دیگر برند های ایرانی با ارائه ی تبلیغات خود به این شبکه سود کلانی را وارد جیب این شبکه کرده اند.پ

از منظر سیاسی هم با فیلم های ساخته شده می توانند خط فکری جدیدی به جامعه تزریق کنند که این بسیار مخرب می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ فروردين ۹۶ ، ۰۸:۱۷
mohammad hosein zandi yekta